En recension om Revolut Bank

Revolut är ett företag som vill ge sina kunder bättre upplevelse när det gäller pengar och transaktioner. I dagsläget är det smidiga transaktioner i fokus. När du öppnar ett konto på Revolut garanteras du en trevlig och framförallt smidig upplevelse. Företaget arbetar ständigt med att implementera nya innovativa idéer för att din upplevelse ska bli ännu smidigare. En ny funktion är bland annat budgetering som innebär att du får bättre kontroll över din ekonomiska situation.

I denna recension kommer du kunna läsa om allt gällande Revolut. Upplägget som företaget har, vilka förmåner det finns för dig som kund samt hur hela konceptet fungerar. Därefter kan du avgöra om det är något för dig eller inte. Att skapa ett konto gör du på bara några fåtal minuter och därefter kan du sedan nyttja samtliga tjänster och verktyg som Revolut erbjuder till sina lojala kunder.

Fördelar med Revolut

Det finns många fördelar med Revolut. Till en början kommer du inse hur smidigt allting är, det är inget som tar tid! Du börjar med att registrera dig och det tar endast några fåtal minuter. När du har öppnat ditt konto kan du ladda ner deras app till dina mobila enheter, såsom din telefon eller surfplatta. På så vis får du en snabb överblick i appen på din ekonomiska situation.

I appen finns även alla hjälpmedel du kan tänkas behöva. Utöver detta kan du även göra transaktioner och annat direkt via appen. På så vis sparar du otroligt mycket tid som du istället kan lägga på annat kul. Förutom dessa fördelar finns det även ytterligare en – du betalar inga avgifter. Med andra ord kommer du spara mycket pengar på att använda dig av Revolut då alla transaktioner är gratis.

Revolut betalkort

Förutom appen och digitala överföringar kan du även beställa ett fysiskt betalkort när du har registrerat dig som kund. Detta har ett värde av 5 euro men du får det förstås kostnadsfritt. Idag är det över 2 miljoner människor runtom i världen som använder sig av Revolut och det säger mycket om hur bra företaget och dess tjänster faktiskt är. Du garanteras helt enkelt en bra upplevelse när det kommer till Revolut!

Du kan använda ditt Revolut-betalkort utomlands och på så vis undvika alla typer av avgifter. Betalkortet innebär också att du kan göra internationella pengaöverföringar helt kostnadsfritt. Utöver detta kan du även köpa kryptovalutor såsom Bitcoin och ett flertal andra. Det finns alltså en hel del fördelar och förmåner med att registrera dig och därefter beställa ett Revolut-betalkort som du kan använda var du än befinner dig i världen.

Ditt konto

Ditt konto hos Revolut har en betydelsefull roll. För den som inte har en särskilt bra kontroll över sin ekonomi och sina utgifter samt inkomster kan med fördel öppna ett konto hos Revolut. På ditt konto får du en överblick över din ekonomiska situation utan att det blir komplicerat eller besvärligt. Det finns tydliga kategorier och du kan lätt navigera såväl i appen som via webbläsarversionen i din dator.

Via ditt konto har du dessutom möjlighet att ha bättre uppsikt över dina eller ditt kort. Du kan exempelvis spärra kortet om du förlorar det eller om det blir stulet. Du kan dessutom avspärra det om det sedan visar sig att du hittar det. Du kan även sätta personliga gränser som inte kan överskridas på ditt konto, på så vis är det lättare att kontrollera eventuella köp och betalningar.

Mer info om Revolut

Annat som kan vara bra att veta när det kommer till Revolut är att korttransaktioner är avgiftsfritt i totalt 120 länder. Vilka länder det gäller står angivet på Revoluts officiella webbsajt. Banköverföringar är också gratis i 23 olika valutor. När du ska göra ett uttag i en bankomat är detta förstås också helt avgiftsfritt upp till 200 pund i månaden. Därefter tillkommer en avgift på 2 %, vilket är lågt jämfört med konkurrenter.

Sammanfattning

Revolut är ett företag som har satsat på innovativa funktioner och idéer. De sätter dig som kund i fokus för att du ska få bästa möjliga upplevelse och framför allt för att du ska spara pengar och få en kontrollerad ekonomi. Med Revolut behöver du inte oroa dig för alla avgifter som förekommer utan du kan använda ditt kort utomlands i 120 olika länder. Allt är avgiftsfritt hos Revolut. Kan det vara något för dig?

Leave a Comment